Intresseanmälan till VRS Djursholm gör man genom att klicka på länken under “Intresseanmälan till skolan” nedan och via Danderyds kommuns hemsida.

Viktor Rydbergs Samskola Djursholm är en friskola som är öppen för alla sökande, oavsett vilken kommun de bor i. Om antalet sökande överstiger antalet platser sker intagning enligt närhetsprincipen.

Ansökan till år 7

Skolval via Danderyds kommuns hemsida

Ansökan till skolor inom Danderyds kommun görs på kommunens hemsida. För mer information besök: www.danderyd24.se Ansökan görs endast från mitten av januari till mitten av februari, samma år det är aktuellt att börja i år 7. Detta gäller även om man inte bor i Danderyds kommun.

Intresseanmälan till skolan

Man kan när som helst ställa sitt barn i vår intressekö. Vänligen använd denna länk. Finns ert barn i vår intressekö mejlar vi information om vårt Öppet Hus för blivande år 7 och skolvalet på Danderyd24. Vi kan på detta sätt enkelt hålla kontakt med er. Om antalet sökande överstiger antalet platser sker intagning enligt närhetsprincipen.

På VRS Djursholm finns även en musikprofil samt en spetsutbildning i engelska.

Klicka här för mer info om musikprofilen

Klicka här för mer info om spetsutbildningen i engelska

Ansökan till år 8 & 9

I mån av plats tar vi även emot sökande till år 8 och år 9. För mer information om ansökan vänligen skicka mail till infovrs@vrg.se

Öppet hus

Vi har informationskväll onsdagen den 27/1 kl 18.00. Efter det har du möjlighet att träffa våra lärare och elever.

Har du frågor?

Har du frågor är du välkommen att mejla till infovrs@vrg.se