Eleverna på VRG Djursholm kommer från flera kommuner. Många stockholmselever åker varje morgon med Roslagsbanan till VRG Djursholm, som ligger i en vacker miljö och har mycket bra tillgång till idrottsanläggningar och friluftsaktiviteter.

På skolan finns många idrottslag, som deltar i idrottsutbyten med andra skolor i Sverige. Skolan har också en välutrustad musikstudio och trådlöst nätverk.

På VRG Djursholm får du en högklassig undervisning i de teoretiska ämnena, samtidigt som du kan utveckla din kreativitet i form av bild, sång, musik, digital produktion eller genom att kanske delta i VRG:s årliga musikal. Liksom på de andra VRG-skolorna är en del av undervisningen på engelska. Skolans lärare kommer bl.a. från England, Australien, Kanada, Frankrike, Spanien, Tyskland.  Förutom engelska kan du läsa spanska, franska, tyska, ryska och mandarin.
NR0A3620 kopia VRGDSkolledning: Biträdande rektorerna Kara Barker Åström, Dan Gustafsson och Lotta Nordgren, tillsammans med Rektor Kristy Lundström, t.h.

Läs mer om VRG Djursholm på vår facebooksida, Instagram och blogg Learning @ VRG.

instagram-icon