VRG Djursholm ligger i en vacker miljö mycket nära bussförbindelser och Roslagsbanan. Eleverna i Djursholm kommer från flertalet norrortskommuner och Stockholm. Här kan du studera på Naturvetenskapsprogrammet inriktning naturvetenskap och Ekonomiprogrammet, inriktning ekonomi. VRG Djursholm erbjuder också Samhällsvetenskapliga programmet med spetsutbildning i engelska.

På både Naturvetenskapsprogrammet och Ekonomiprogrammet kan du läsa särskild variant i bild eller musik. VRG Djursholm samarbetar med VRG Odenplan och VRG Jarlaplan när det gäller framför allt språkkurser och kan därför erbjuda ett stort urval av språkkurser, men ändå behålla fördelarna av att vara en relativt liten skola.

På skolan finns många idrottslag, som deltar i idrottsutbyten med andra skolor i Sverige och skolan har också en välutrustad musikstudio.

På VRG Djursholm får du en högklassig undervisning i de teoretiska ämnena, samtidigt som du kan utveckla din kreativitet i form av bild, sång, musik eller genom att kanske delta i VRG:s årliga musikal. Liksom på de andra VRG-skolorna är en del av undervisningen på engelska. Skolans lärare kommer bl.a. från England, Australien, Kanada, Frankrike, Spanien, Tyskland.  Förutom engelska kan du läsa spanska, franska, tyska och mandarin.

 

802A3475 kopiaSkolledning: Biträdande rektorKara Barker, Rektor Kristy Lundström och Biträdande Rektor Isabella Stern.

Läs mer om VRG Djursholm på vår facebooksida, Instagram och blogg Learning @ VRG.

instagram-icon